Nederland draait op zuivel

Over Nederland draait op zuivel

Zuivel hoort bij Nederland. Kijk maar om je heen… een groen polderlandschap met hier en daar koeien in de wei. En in de winkel kun je kiezen uit talloze zuivelproducten. We zijn er groot en sterk mee geworden. Daar zijn we als zuivelsector best trots op. En dát mag iedereen weten. Want: Nederland draait op zuivel!

Wat is Nederland draait op zuivel?

‘Nederland draait op zuivel’ is een nieuwe campagne van de Nederlandse zuivelsector. De campagne start maandag 3 februari met een commercial die op alle nationale televisiezenders te zien zal zijn. Daarnaast worden via verschillende online kanalen korte video’s ingezet. Deze website biedt verdieping op de thema’s die in de video’s aan bod komen.

Wie is de afzender van Nederland draait op zuivel?

‘Nederland draait op zuivel’ is een initiatief van de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) en haar 13 leden. De NZO is de branchevereniging van de Nederlandse zuivelindustrie en behartigt de belangen van 13 leden.

Voor wie is Nederland draait op zuivel bedoeld?

De campagne is bedoeld om melkliefhebbers zoals jij meer informatie te geven over de zuivelproducten waar we in Nederland zo trots op zijn en wereldwijd bekend om staan. Deze website laat zien wat de belangrijkste onderwerpen zijn in de zuivelsector en hoe we werken aan een duurzame melkproductie, met veel aandacht voor dierenwelzijn, kwaliteit en de positie van de melkveehouder. Zo proberen we een compleet beeld te geven van de bijdrage die de zuivelsector levert aan een gezond, gezellig, duurzaam én economisch sterk Nederland. Je leest het allemaal binnen deze onderwerpen:

Dus… wat wil jij nog weten over zuivel?

We leggen het hier graag allemaal aan je uit. Soms doen we dat zelf, en soms doen we dat samen met mensen uit de zuivelsector die er in hun werk dagelijks mee te maken hebben. Heb jij nog een vraag na het lezen van de website? Stuur je zuivelvraag via het formulier onderaan de pagina. Wij gaan graag voor jou op zoek naar het antwoord!

Wat wil jij nog weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2021 Nederland draait op zuivel